CSH logo
C-Services Holland b.v.
Software

Software

NEN1010 Kabelberekeningen©RD

NEN1010 Kabelberekeningen©RD kabelberekeningsprogramma waarmee, naast standaard kabelberekeningen, tevens complexe (verlichtings)kabels met aftakking op aftakking doorgerekend kunnen worden. Dankzij de speciale rekenmodule kunnen berekeningen snel worden uitgevoerd. Het programma bepaalt met formules en enkele tabellen uit de NEN1010 (NEN1010:2015/2020 van NEN in Delft (www.nen1010.nl)) o.a. de minimale doorsnede van de aders, de maximale lengte van de kabel in verband met het toegestane spanningsverlies, de kortsluiting en de aanraakspanning. Door de overzichtelijke indeling van het invoervenster en duidelijke rapportages wordt direct duidelijk welke gegevens nog ingevuld moeten worden, welke gegevens berekend zijn of welke buiten de door de NEN1010 gestelde grenzen vallen.

CAESY_Process®

CAESY_process® is een maintenance- en engineeringssysteem voor processen in een industriële omgeving. In dit systeem worden gegevens van process- en instrumentatiediagrammen (P&ID’s), instrumentatie, equipment en leidingen beheerd. De basis van CAESY_process® is een database waarin de gegevens opgeslagen zijn in relationele tabellen. Met deze software kunnen projecten met een minimale input zo snel en nauwkeuring mogelijk worden uitgevoerd. CAESY_process® dient tevens als controlemechanisme voor bulkimport vanuit bijvoorbeeld Excel sheets.

CAD Script Server+

CAD Script Server+ (CSS+) is een tool die de mogelijkheid biedt om tekeningen te converteren naar een gewenst bestandsformaat. Enkele voorbeelden zijn het converteren van DWG of TIF naar DWF(x) of PDF. Voor het converteren kunnen de scripts eigenhandig worden gewijzigd.

CSS+ is te gebruiken binnen AutoCAD, vanaf versie 2011. Middels deze tool kunnen bronbestanden worden behouden en geconverteerde bestanden kunnen beschikbaar worden gesteld. Tevens wordt er een map bijgehouden met daarin de corrupte bestanden en daarnaast biedt deze tool de mogelijkheid om te zoeken naar missende XREFS.

Maatwerk

Naast de standaardapplicaties leveren wij ook maatwerk. Dankzij de brede kennis van onze software engineers, kunnen wij uitbreidingen en/of aanpassingen creëren op bestaande applicaties. Tevens is het mogelijk om een geheel nieuwe applicatie te laten ontwikkelen of een koppeling op te zetten tussen meerdere bestaande applicaties.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze software?
Vul het contactformulier in of neem vrijblijvend contact op via sales@csh4u.nl of per telefoon via 0118-419911.