CSH logo
C-Services Holland b.v.
Organisatie

Organisatie

C-Services Holland b.v. ontwikkelt AutoCAD gerelateerde en (elektro)technische maatwerkapplicaties en verzorgt detachering van IT professionals. Daarnaast biedt C-Services Holland b.v. verschillende trainingen en cursussen  aan, zoals: AutoCAD trainingen op verschillende niveaus, basiscursus Inventor en cursussen NEN1010 kabelberekeningen© RD.  

Specialisme

De specialiteit van C-Services Holland b.v. is het ontwikkelen van specialistische software, gekenmerkt door eigentijdse techniek, innovatieve functionaliteiten en unieke ondersteuning. Verschillende softwarepakketten worden nationaal en internationaal toegepast, waarbij de dienstverlening door de eigen experts wordt verleend.
Enkele speerpunten zijn NEN1010 Kabelberekeningen RD, automatiseringstools voor werkzaamheden binnen AutoCAD en de engineeringstool CAESY. C-Services Holland b.v. levert tevens maatwerk software in onder andere de technische -, financiële - en administratieve sector.

Geschiedenis

C-Services Holland b.v. heeft sinds haar ontstaan, eind jaren '80 een schat aan ervaring en kennis opgedaan bij het praktisch toepassen van computer hardware- en software-oplossingen. In de beginjaren waren de activiteiten hoofdzakelijk gericht op het leveren en implementeren van CAD/CAM en CAE toepassingen waarvoor diverse applicaties en standaard softwarepakketten in eigen beheer zijn ontwikkeld.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840 van toepassing. Een exemplaar zenden wij u desgewenst kosteloos toe.